maanantai 6. heinäkuuta 2015

hiljaisuus

Iltapäivää kaikille! Oon viimeaikoina ollut melko hiljanen nukkejen suhteen, mutta innostus on kovaa vauhtia nousemassa ! En kuitenkaan lupaa bloggeraktiivisuudesta, sillä voi olla että pettäisin lupaukseni taas. Oon hieman muokannut nukkejeni ulkonäköä, ja tässä postauksessa on siis Tiffanya ja Aiméeta.

IMG_4391

IMG_4392

IMG_4394

IMG_4397

IMG_4398

IMG_4399

IMG_4403

IMG_4415

nämä kuvat ovat viikonlopulta, late tuli tänne syrjäiseen minikylään.
IMG_4427

IMG_4428

IMG_4430

IMG_4434

IMG_4437

IMG_4439
ottakaa loppuun akane.

3 kommenttia:

 1. Ihana että postasit pitkästä aikaa! :3 Ja taas upeiden kuvien parissa <3 Wow, todella hienoja kuvia, neitokaisetkin lumoavat söpöydellään ^3^ Mahtava kuulla että innostuksesi on nousemassa, toivottavasti postaat taas niin pian kuin vaan jaksat ja tahdot ~ :)

  VastaaPoista
 2. Jeejee mäki tykkään että Saraseni postasi taas vaihteeks. Hyvä kans et sun nukkeinnostus nousemassa, sun postauksii on aina niin kiva lukea koska sun kuvaustaidot ja nuket ja kaikki nwnwnwn salaa tyxin kans sun blogista. etenki tosta taustasta, olikin jo talvea ikävä, lunta ja kaikkee tiiäx. Ok vaiha se nolis....

  Mitä kuviin tulee, lempparikseni karsiutui neljäs. <3 En ollu tunnistaa jäbiäsi koska ovela wigswap pöhh.. kivoja ne kyllä siltikin on!! Samoin latebbyn akane *terkkui taas latelle jos se lukee tän kommentin ok idk oonko ainoo joka edes lukee muitten kommenttei...* Vois vielä painottaa tähän kui meiän on ihan pakko nähä joskus miittailumerkeissä, pystyisköhän vielä tänä kesänä?

  Sori muute lyhyt ja miruisa kommentti hyi en tiiä mite sulle pitäs kirjottaa?? Kuulostan muutenki kauheen sarkastiselt. Parempi silti kommentoida kuin tyytyä painamaa tota 'Kiva :)' - toimintoa koska... :) :) moikka

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia ja söpöjä nukkeja! :3

  Anyway, sinut on haastettu! ;D
  http://pahkinajuttuja.blogspot.fi/2015/07/haasteita-sun-muuta-mukavaa-d.html

  VastaaPoista