tiistai 29. syyskuuta 2015

häpeen vähäsen

Hoi vaan kaikille! Pitkästä aikaa mäkin jaksoin tän sivun avata jaja jotain kirjottaakkin. (tästä on tulossa enimmäkseen varmaan tekstipostaus joten kelatkee alas jos ette jaksa lukea.) 
Ensinnäkin mä oon älyttömän pahoillani siitä, että oon lupaillu ties mitä aktiivisesta postaustahdista ja niin. En oikeesti pysty pitämään sellasta yllä joten postaan jatkossa miten huvittaa, onhan mulla suurempiakin ongelmia atm kuin pelkkä postaustahti. Ääh okei tän kirjottaminen tuntuu kamalalle, tuntuu siltä että mun postaustaidot on kadonnu. (ei sillä et oisin koskaan mitään laatutekstiä jaksannu väsätäkkään, mut jotenkin hassu olo kun yritän jotain vakavemminkin kirjottaa. ok älkee välittäkö) Tänään tyyliin itkien yritin teille paria kuvaa ottaa, musta tuntuu etten osaa kameraakaan enää ollenkaa ajaa. Ehkä mun pitää vaan antaa itelleni aikaa totutella taas kuvaamiseen ja niin. Tän tekstin pointti oli että postailen millon huvittaa jatkossa ja niin. ::D

Btw kuvatarinoita tuskin jatkossa enää saatte. Niitä on omalla tavallaan ihan hauska kuvata, mutta mä en vaan saa mun ideoita toimimaan kuten haluan. Lisäksi niiden toteutus kusee niin pahasti mun omiin odotuksiin verrattuna, eli en mä lähde enää väkisin mitään sellasia vääntämään. Taidan myös poistaa tuon nukkeprofiilisivujutun koska ei siitäkään oo enään mitään hyötyä. Saatan myös vaihtaa joidenkin nukkejen nimiä ja ns. alottaa tän harrastuksen puhtaalta pöydältä. Esittelen teille kyllä mielelläni nukkejen "uudet" ulkonäöt ja uudet nimet kunhan jotain saan aikaseksi !! 
Akiha muuten lähti traconin aikoihin uuteen kotiin, eli mulla on siis enää 7 nukkea. Mioa en aio jatkossa missään esitellä, eli tavallaan mulla on siis 6. Enää tuskin ostan uusia nukkeja, sillä innostus näihin on oikeesti aika nollassa.

Nyt oon saanu kaiken oleellisen ja epäoleellisen jauhettua, ottakee pari hassua kuvaa Miyokosta. (Tän nimen kyllä vaihan vielä.)

IMG_4611

IMG_4612

IMG_4617

IMG_4619

IMG_4589

Anteeks liika samanlaiset kuvat ja tönköt asennot. Yritän totutella takas tähän touhuun, vaikka tän postauksen tekeminen saa mut oikeesti haluamaan taas eroon nukeista. Mut okok kattoos miten asiat etenee. ensipostaukseen !!

2 kommenttia: